Prodat Stavební parcela, Crimée, Krasnodarskyi Krai, Rusko, Crimée, Sudak, village Mindalnoé

Prodat - Cod. 36323

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 620 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: Maison trois étages

Nabízím na prodej místo štěstí a klidu na pobřeží Černého moře na Krymu, v reálném domě slunce - Sunny Valley! Vynikající lokalita (místo bylo vybráno jako jedno z prvních), za místem je kopec, díky kterému je možné místo navýšit a získat nový šťastný majitel.
Na území se nachází nedokončené panské sídlo, plánované jako rodinný apartmán nebo penzion, s přihlédnutím ke klimatickým rysům této oblasti Krymu. Projektová dokumentace 3podlažní budovy ve výstavbě, kterou provedl architekt ve všech zemích bývalého SSSR, je připojena. Během designu se na seismickou stabilitu domu přikládala velká důležitost, a proto se garáže a sklepy do velké hloubky (výška domu rovná hloubce). Vlevo je pozemek se svahem, který není zahrnut do hlavního plánu - lze jej použít například k vysazení vinice.
K moři můžete chodit pomalu za 15 minut (autem - 5), zatímco ve vzdálenosti 600 metrů od moře je chráněná oblast se zákazem stavby, a to znamená, že kromě užitečného kardio zatížení si můžete vychutnat vůně vzácných léčivých bylin, které tak slavný a pyšný na Krymu.
Lokalita je druh, který se nachází na kopci. Nabízí nádherný panoramatický výhled na řeku Sudak, Cape Meganom a kopcovitý kraj, který se nachází přímo na moři, a hladce prochází do zátoky s plážemi, útesy a malými skalami - místa pro dokonalý odpočinek, potápění a rybaření. Milovníci pláže se mohou těšit na odrůdu, tam je písečná, oblázková a divoká pláž, zátoka pro malé plavce, kde je vždy klidná teplá voda a malá hloubka 200 metrů od břehu.
 Mimochodem, pouze v jediné oblasti Krymu - "Sunny Valley", tj. Kde se nachází tato lokalita, všechny druhy subtropických lahůdek, včetně granátů, feijoa, pomerančů a mnoho dalších plodů, které rostou v subtropickém Kavkaze , stejně jako Itálie, Řecko a další země Středomoří. Ve vesnici, rozvinutá infrastruktura, množství mini-hotelů, obchody, kavárny atd., Je aktivně nová výstavba. Doprava probíhá pravidelně (minibusy, autobusy, taxíky). Elektřina je dodávána. Dokumenty jsou připraveny k prodeji podle ruského práva. Adresa: Sudak, s. Mandle, per. Mirny, 465

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB