Prodat Domek z kamene a suché malty, Краснодар, Krasnodarskyi Krai, Rusko, Зори Кубани ул. Заречная

Prodat - Cod. 30548

  • Typologie: Domek z kamene a suché malty
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Představte si, že žijete ve svém vlastním, nové dvě podlaží domu business třídě, který se nachází pouhých 5 minut od centra města Krasnodar. Zároveň nemusíte stavět cokoli, provádět opravy, a dokonce koupit nábytek a spotřebiče. Dům Připraven k použití 100%. Náklady na energie jsou nižší než u bytu ve městě. Daň z roku 1000 rublů. (Land a dům)
Tato oblast je velmi dobře rozvinutá infrastruktura v pěší vzdálenosti od Mega, IKEA, Decathlon a Auchan hypermarketů Magnet, veřejná doprava, školy pro 1000 diváků postaveno 300 metrů od domu a děti, zahrada. Dům se nachází 200 metrů od levém břehu r.Kuban .. Tato oblast je velmi prestižní, bariéra ski-out je omezená. Připojit ke všem centrální komunikační plynu, elektrické energie, vody, kanalizace, internet. Celková plocha 150m2 + 50m2 rodinného domu (pro vanou nebo penzionu), stejně jako je to možné 50m2 půdní vestavby. Pozemek 250 m2. V přízemí: veranda, vstupní hala, koupelna, prostorným obývacím pokojem a kuchyňským jídelně s panoramatickými okny s hliníkovými posuvnými systémy "ALUMIL" Druhé patro: Tři ložnice (25,21 a 15m2), předsíň, koupelna a balkon. Dům je vybaven moderním italským systémem vytápění s plynovým kotlem a vodní podlahové vytápění. Veškeré klempířské a keramiky výhradně italské a španělské výroby, schodiště buk bílým nátěrem. Na místě se nachází plavecký bazén s francouzským auto elektroniky 18m2 a hloubce 1,6 m je téměř 30 m3. Kolem bazénu jsou vyrobené terasy a terasa na dvorku s podlahou z modřínu a BBQ oblasti. Všechny dokumenty jsou vypracovány v objektu. Pohodlnou dopravu směrem k moři. Černé moře 120 km. Azovské moře 100 km. Možnost slevy při nákupu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB