Prodat Třípokojový, Санкт-Петербург, St.Petersburg, Rusko, Приморский район. Паргловский переулок. дом 8 кв. 8

Prodat - Cod. 25854

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 131 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Pro prodej Byty 131 m² a 151 m² se nachází v budově zvané '' nejlepší '' a je exkluzivní produkt elitní bydlení.
Dům se nachází v historické čtvrti nízkopodlažních high-end '' Nikitinskaya panství '' na klidném břehu malebné rybník v přední části starého panského Nikitin grafu.
Funkce domu jsou určeny malým počtem slušných bytů, upravené a chráněného vnitřního prostoru. Klubovna zdůraznit své vysoké postavení.
Zvláštností tohoto domu v jeho konstrukci: v cihlovém domě v nepřítomnosti betonového jádra byl schopen realizovat možnost vzniku velkoprostorové byty. Při stavbě domu byly použity inovativní technologie.
Dům je vybaven několika vrstvami zabezpečení před neoprávněným vniknutím.
V centrální hale jsou pokoje recepční služby a ochranu, stejně jako s invalidními vozíky a sportovní potřeby úložný prostor, který dělal pro spuštění pohodlné osm metrů rampu. Podzemní parkoviště má technická místnost pro používání obyvateli a spojený s předními neslyšně výtahů.
Dům je postaven z několika druhů ekologicky šetrných keramických cihel různé hustoty s lepší tepelně a zvukově izolační vlastnosti, stejně jako použité přírodního kamene, dřeva, skla a hliníkových fasádních konstrukcí. Apartmány snížil počet nosných stěn a sloupů uvnitř bytů vám poskytne možnost realizovat své vlastní touhy v řešení prostoru plánování. Podlahy v bytech jsou vybaveny sistemoy''teplye podlahy ". Výškově 3,5 m. Na přistání 2 apartmány. Všechny apartmány jsou odděleny od hlavních stěn dosahující až 45cm 80sm.Vhodnye dveře s vysokým stupněm ochrany. Zvýšená tepelná a zvuková izolace. Používá se ekoloicheski čisté, certifikované stavební materiály a technologie.
V domě představil univerzální ventilační systém. Apartmány jsou položeny kanály zvýšený stupeň požární odolnosti pro funkční krby. Za předpokladu, speciální místa pro montáž klimatizačních jednotek a anténních zařízení v technickém podlaží a na místní oblasti.
Byty jsou vybaveny autonomní vytápění a teplé vody, jakož i systém čištění vody vícestupňovým. Všechny vnitřní elektroinstalace domy ze tří-core měděného drátu. Vzala na vědomí možnost získat dodatečnou kW.
Byty jsou připojeny k systému zabezpečení víceúrovňové. Dům je vyrobena vidiokontrol pro vnitřní i venkovní plochy, parkoviště.
Při návrhu domu a okolí za účasti těch nejlepších představitelů současné umělecké bohémy Petersburg: sochařů, malířů, květinářství, designéry a dekoratéry.
Apartmány nabízejí výhled do parku, na rybník a na starém panském Nikitin grafu.
Speciální barva třípatrový dům připojený penthousy na střeše.
Dům se nachází v blízkosti Pioneer ST.M a ST.M specifické.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB