Prodat Stavební parcela, St-Petersburg, St.Petersburg, Rusko, Leningradskaya region, v. Oranjereika

Prodat - Cod. 27101

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 8600 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Pozor! Stavební pozemek chatové oblasti, elitní sídliště, rekreační zařízení s vodní sporty či pozůstalosti high society, je na prodej.
Dopravní dostupnost. 20 minut jízdy autem od Vantovy mostu, 20 minut od elektrický vlak ze stanice Ladoga, asi 20 minut na vlastní lodí do Petrohradu na Něvě proudu.
Krajina. Rovné místo, je připraven ke stavbě. Výškovým rozdílem místo s pozemky na Něvě 3,5 - 4,0 m, který bude chránit majitele krajiny před povodněmi.
Území je chráněn stavební plotu, část plotu z Něvy - obutý. Je zde možnost kopat umělý kanál pro parkování velikosti plavidel malé. Tyto pozemky se nacházejí na prvním řádku do řeky Něvy. Pozemky na Neva (40-50 metrů), lze pronajmout a používat pro odpočinek, předběžná dohoda s úřady je, s právními předpisy není v rozporu.
Elektřina - 30 kW.
Vlastnická práva. V soukromém vlastnictví jednoho majitele. Účel země: pod individuální bytové výstavbě. Všechny dokumenty titulu jsou připraveny pro registraci prodeji.
Zdroj vody. Ve 30 metrů od plotu je místní vodárenská věž, i tam je možnost vyvrtat studnu na území pozemků (zde prochází přírodní vodní horizont).
Obyvatel. Hodné čtvrť s nejvyššími představiteli Petersburg elity, kteří mají zájem na rozvoji a prosperitě tohoto místa.
Ekologie. Ekologicky bezpečné místo, daleko od znečišťujících výrob a dálnic s vysokou dopravní zatížení. Les v dostupnosti nohy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB