Pronájem Jednopokojový, Moscow, Moskva, Rusko, Москва, Оружейный переулок, 15А

Pronájem - Cod. 39550

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 46 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 9

Prostorný 1-pokojový byt k pronájmu v budově obchodního centra "Arms Plaza" v centru Moskvy, 5 minut od metra Mayakovskaya a 15 minut od Kremlu.

V blízkosti jsou: Empire State Russia Business Center, Satire Moscow Academic Theatre, P.I. Concert Hall Čajkovskij, Muzeum M.A. Bulgakov, Hermitage Garden, Catherine Park, Divadlo Ruské armády, Moskevské ministerstvo zdravotnictví, Vojenská univerzita Ministerstva obrany Ruska, Moskevská City Duma, Tisková agentura Interfax, Loutkové divadlo pojmenované po S.V. Obraztsova, módní a designové centrum, stejně jako krásná italská kavárna Benátky, elitní čínská restaurace Tan, kavárna Starbucks, řetězec rychlého občerstvení KFC, obchod s potravinami Eurospar, banky a mnoho dalšího.

V budově v 1. patře se nachází kavárna Moose, kde si můžete nechat ukousnout a napít osvěžující kávu, a obchod s barvou Topgun. Nedaleko na ulici je nepřetržitě otevřeno rychlé občerstvení.

Samostatný vchod. Budova a areál jsou chráněny. Je tu nepřetržitá bezpečnost.

Z okna se otevírá nádherný výhled na zahradní kroužek a zahradu Triumfového náměstí. Pohodlná dopravní dostupnost (5 minut do Kremlu a centra Moskvy po souši nebo metrem).

2 lůžka (+ 1 rozkládací pohovka). Velmi pěkné, čisté a pohodlné. V bytě je Wi-Fi a vše potřebné k bydlení (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, vysoušeč vlasů, žehlička, žehlicí prkno, TV, ložní prádlo, ručníky, příbory, nádobí a vybavení). Pračka a sušička jsou umístěny vedle bytu na podlaze v samostatné místnosti.

Fotografie bytu jsou zcela pravdivé, k pronájmu bez zprostředkovatelů.

Náš slogan: „Odpočívá tady!“

Rádi vás uvidíme, milí hosté!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB