Prodat Jednopokojový, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Rusko, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

Prodat - Cod. 29228

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 46 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: Parquet in rooms, ce

Tento útulný dvoupokojový byt je ideální volbou pro rodiny s až tři osoby, které chtějí oba nejsou v daném městě (se všemi míst, muzeí a dalších turistických atrakcí), a zároveň být v blízkosti jezera Bajkal a všechny je to příroda.
Je umístěn v nejlepším okrese Irkutsk - dále jen "Solnechnyi", pouhých 10 minut od centra města a za hodinu a půl až obci Listvyanka (63km z okresu). Perfektní domácí základnu k prozkoumání obojí: samotné město a sibiřský diamant - jezero Bajkal.
Tento byt byl navržen pro potřeby rodiny, a proto byly použity na nejvyšší úrovni materiály a osvědčené konstrukční postupy. Obývací část zahrnuje i open space a plně vybavená moderní kuchyně, komfortní jídelní kout, rozkládací rohová a malý soukromý prostor na balkoně (který je připojen do místnosti, všechny věci, aby bylo teplo byly dělány).
Druhá místnost je prázdná a připravena stát hezký ložnice a mají pěkný prostor pro královskou postelí a dokonce i pracovní kout se vejde dovnitř.
V koupelně má všechny potřebné nástroje, abyste se cítili dobře v dopoledních hodinách nebo po turistické cestě.
Existují tři okna, která jsou dostatečně velké, aby se byt jasné místo pro život. Slunce cestuje přes bytě během dne, až třináct hodin svítí do oken kuchyní a obývacím pokojem, po které svítí v ložnici.
uvedla jsme, že byly použity nejvyšší atyp a osvědčené konstrukční postupy, řekněme, abych ji zúžit na pokoji-by-pokoj kontextu.
Vybrali jsme podlahy až 10cm od betonové podlahy, aby se jim opravdu teplo, parkety leží na "sendvič" - který se skládá z 10cm dřeva, s minerální vlny desek, tepelně ochranný povlak, parotěsné fólie, a překližky. Keramické dlaždice leží na stejné "sendvič". V koupelně je podlahové vytápění pod dlažbou a můžete jej vypnout.
Dveře jsou vyrobeny z afrického ořechového dřeva, nábytek je vyroben z tmavého dřeva Venge, která kontrastuje s bílými stěnami a stropem. V kuchyni je naplněna s německou zařízení a koupelna má italský jeden.
To je nejlepší město na bázi domov pro jakékoliv orientované osoby či rodiny Bajkal, to vše legální práce a papír jsou vyráběny a placené námi, není žádný agent poplatky ani jiné daně nebo poplatky (všechny z nich bude věnována u nás) , Neváhejte navštívit sami, nebo poslat svého agenta, který vás bude zastupovat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB