Pronájem Hotel, Srednjaja Achtuba, Volgograd Oblast, Rusko, Kalinina

Pronájem - Cod. 34400

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 66000 m²
  • Pocet pokoju: 13
  • Podlazí: 1

Pronájem od majitele!
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu (jak pro komerční, tak i nekomerční účely) Rekreační základna "Lesnaya", která se nachází na území s rozlohou 6,60 hektarů, 33 km od Volgogradu a 20 km od města Volžskij v přírodní rezervaci "Volga-Akhtuba nivy".
"Lesnaya" je jediným turistickým objektem v regionu Volgograd, který se nachází v lese. Dubová háje s údolím pyramidálních topolů. Borový les - s řadami mladých kaštanů a sadů. A je na břehu řeky Akhtuba.
Centrum má 13 chatových domů s kapacitou od 3 do 14 osob. Celkově v základně je možné ubytovat 70 turistů po celý rok. Všechny domy jsou vybaveny vlastním vytápěním, klimatizací, koupelnou, teplou a studenou vodou, TV, lednicí, sadu nádobí, šatní skříní, jídelním stolem a židlemi, stejně jako samostatnými lůžky.
Území základny "Lesnája" má následující zařízení: Dva sauny pro 6 osob s bazénem, ​​restaurace pro 80 osob, letní altány, stoly, lavice, grily, různé druhy plošin pro organizovaný piknik, dětské hřiště, písečná pláž, dětské hřiště , Marina s kulečníkem a vodními kolami, Parkování pro 40 osob.
Rekreační středisko má skvělou příležitost uspořádat různé druhy rekreace (rodinný kemp, firemní akce, rybaření, lov).
Existuje velký počet věrných zákazníků, stejně jako fungující webové stránky http://www.bazales.ru a komunity v sociálních sítích.
Cena za pronájem zahrnuje všeobecnou údržbu základny, náklady na elektřinu nejsou zahrnuty.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB