Prodat Domek, Smolensk, Smolensk Oblast, Rusko, Pesochnaya 14

Prodat - Cod. 37173

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 40 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Na prodej - jedna třetina půvabné, útulné, dobře zařízené chalupy v Smolensku, Rusko. Budete milovat tento dům o rozloze 40 m² a okolí 200 m². Budete mít samostatný vchod, dva pokoje, kuchyň, halu, koupelnu a dokonce sklep na víno nebo nakládky. Chata má veškeré moderní vybavení pro pohodlný pobyt.

Chata se nachází ve městě v blízkosti autobusové zastávky, na trhu a pouhých 20 minut od katedrály Nanebevzetí Panny Marie - hlavní katedrály města. Bude to trvat asi 4,5 hodiny, než se dostanete do Moskvy z Smolenska autem nebo vlakem.

Smolensk je staré město s velkou historií. Existuje mnoho kostelů, kapliček, historických památek a v něm je dokonce i svatá jar. Lidé z různých zemí přijíždějí do Smolenska, aby si vychutnali své malebné názory nebo se dozvěděli některé fakta o ruské historii a kultuře. Smolensk má mírné kontinentální klima, nachází se na rovině s několika kopci. Takže toto je nejlepší volba - najít stabilní, klidné místo, daleko od tlaku moderního světa.

Cena je 33,999 €. Můžete si také nárokovat daň ve výši 13% v souladu s ruským právem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB