Prodat Domek, Krasnogorsk, Moscow Oblast, Rusko, Sosnovaya street, Naro-Fominskiy district, Aprelevka

Prodat - Cod. 27668

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 277 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

Dům na prodej od majitele 277 m2 v Aprelevka na pozemku 12 hektarů
Kyjev (nebo Borovskoe) Highway 27 z Moskvy, města Aprelevka ulici. Borovice dům a pozemek 12 ha (8 akrů na dokumenty). SGF
Velmi výhodná poloha. Unikátní kombinace městem a přírodou. Přátelský sousedé na obou stranách místa, trvale žít. Dva balkony s výhledem na jezero a jehličnatý les (300 metrů). Klidné místo, který se nachází daleko od hlavní silnice, obklopen plotem plechů a dřeva. Pouliční osvětlení. Celoroční asfaltové pohodlný přístup. Možné trvalé registrace.
Nový dům 277 m2, obvod 10 * 10. 3 podlahy, stěny - cihla + betonové tvárnice. Externí kvalita zpracování. Střecha - měkké dlaždice.
Funkční a útulný dům plánoval profesionálním architektem. Vysoké stropy. 1. patro - prostorná předsíň, kuchyň, obývací pokoj s krbem, koupelnou a sociálním zařízením, kotelna. 2. patro - prostorný obývací pokoj, 3 ložnice, šatna, WC a sprchový kout. 3. patro: prostorná hala, 1 ložnice, šatna, jeden velký sál (pro sport nebo tanec). V domě plastových a střešních oken, dveří kvality. 1. patro - hrubé podlahy, malované stěny, druhé patro dokončovací práce - malování gisposkarton + 2 stropy úrovni, 3. patro - obložení stěn, dřevěné vůní. U všech patrech elektřiny.
Na pozemku 12 hektarů. Plochý, obdélníkový tvar. Kontrola auto na místě. Tam je rostoucí počet ovocných stromů, borovice, keřů a květin. Malé dekorativní rybník. Město v docházkové vzdálenosti: obchody s potravinami, zdravotní středisko, lékárna, škola, školka, trh. Velmi výhodné dopravní polezd: auto - 20 minut od centra Moskva Ring Road, taxi - 30 minut od m Jihozápadní vlakem od centra Moskvy (Kijevskij nádraží) - 50 minut ..
Connected elektřina 14kW. Podél obvodu plyn, vodovod a kanalizace.
Čistý vzduch a je viditelný z oken na západ slunce. Dům byl postaven kvalitu pro sebe. Vlastnictví více než 5 let. Všechny dokumenty jsou připraveny k prodeji.
Prodej přímo od majitele, provozní displej.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB