Prodat Zemědělská půda, Ribinsk, Krasnojarsk, Rusko, Dvurechnoe

Prodat - Cod. 26009

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 16200000 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

POPIS
Atraktivní blok relativně na úrovni zemědělské půdy se rozšiřuje asi 1620 ha (4000 akrů) s dobrou silniční přístup. Nachází se v sibiřské části Ruska - Krasnoyarskiy regionu.První první pozemku (aroundly 1210 ha) je výhodně umístěn v těsné blízkosti obce Dvurechnaya. Druhá (aroundly 410 ha) se nachází v blízkosti obce Snegirevka. Tato vlastnost je skvělé místo pro rozvoj zemědělství a obchodu, by bylo ideální pro pro setí pšenice, sója, všech druhů obilovin (bez rýže), brambory.
Půdy: Půda je černozem, humus.
Úroveň produkce bez zavlažování: pšenice 24-28 centů / ha, Soy, 12-16 centů / ha, brambor, 160 metrických centů / ha. Zavlažování zvýší produkci na 25-30%
Podnebí: Podnebí je kontinentální s průměry teplot 5 ° C až 15 ° C, srážky 500 mm / rok
Je možné zvýšit pozemek (zeptejte se pro detail).
ACCESS
Pozemek je přímo přístupný ze silnice.
SLUŽBY
Napájecí voda není připojen k zemi, nicméně, je k dispozici v cestě přiléhající k terénu. Pozemek má elektrické vedení v něm; to je výhodou, protože většina zemědělské půdy zde nemá napájecí přístup.
NÁVOD
Od Krasnojarsku, vzít M53 na západ směrem k Kansk pro zhruba 140 km až do Ribnoe. Na křižovatce odbočte vpravo směrem na Sayanskiy a pokračovat po dobu cca 7 km až do Dvurechnoe. První Pozemek bude umístěn na pravé straně na úrovni obce a na levé straně po obci. Chcete-li dosáhnout druhý plot pokračovat po dobu cca 14 km až do Snegirevka, bude umístěn na pravé straně těsně po vesnici. Vzdálenost k nejbližšímu letišti v Krasnojarsku je 147 km. Nejbližší výtah je 35 km - c. Zaozerniy.
PROHLÍŽENÍ
Jsme připraveni zorganizovat prohlídku tohoto majetku v době, pohodlné pro vás. Prosím kontaktujte nás a informuje, když byste chtěli mít prohlídky uspořádány. Můžeme Vám také pomoci s letenek a rezervace hotelu, stejně jako s cestovním pojištěním.
Investiční nabídka
Cena pozemku je 180 $ / ha za účelem prodeje nebo $ 20 / hektar ročně k pronájmu.
REZERVACE PROPERTY
Si můžete tuto vlastnost s nevratnou zálohu 2.000 $, které se platí kreditní kartou nebo bankovním převodem na náš bankovní účet společnosti. Po obdržení zálohy majetek budou označeny jako vyhrazené, se žádné další prohlídky být prováděny s dalšími potenciálními kupci, a začneme přípravu potřebných dokumentů pro dokončení dohody. Pro více informací o kupní postupu a platebních metod, prosím, kontaktujte nás.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB