Prodat Kancelář, Moscow, Moskva, Rusko, Marshala Rybalko 2/3

Prodat - Cod. 25833

  • Typologie: Kancelář
  • Oblast: 43.700 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Prodej nebytových prostor volnému použití LCD maršála: Office, Beauty 43,7 m2 Povrchová úprava vysoce kvalitní povrchovou úpravu, samostatné WC, bojler na vodu, klimatizace, sprinklerový systém v multifunkčním komplexu třídy "B +"

Adresa: Ul. Maršál Rybalko E.2 pouzdro 3 (pokoj v majetku v roce 2012)
Oblast: 43.7 m²
Telefon / Internet:
Oblast: North West
Metro: pole říjen (5 minut chůze)
Podzemní parkoviště: ano


V současné době, místnost je kosmetický salon. Je zde možnost dokoupení podnikání je ochoten pracovat se zařízením.


Multifunkční rezidenční komplex "maršál" se nachází v North-West správního obvodu (SZAO), Moskva - jedno z nejatraktivnějších a ekologicky čistých oblastech hlavního města.

Komplex zahrnuje obchodní centrum, "maršál" třída "B +"

Na území IFC "maršál", je nákupní centrum, italská restaurace, útulná kavárna, moderní fitness klub s bazénem, ​​školka, dvoupodlažní parkoviště. To má svou vlastní bezpečnostní službu, která je kolem dohledu hodiny.

Komplex je realizován nezávislý, s veškerým moderním požadavkům stanoviště. Harmonické kombinace barev v nátěrových hmot, kolonády na fasádách, mocných pilířů na koncích a korunovační věže dojem spolehlivosti letité a vznešené génia jednoduchosti.

Main Street, který hraničí na LCD Marshall, ulici maršála Rybalko Str. Lidové milice. Dobrá dopravní výměna: vstoupit na území areálu je možný z ulice az ulice Halabyan Marshal Rybalko

Oblast je mimořádně dobře rozvinutá infrastruktura: existuje spousta nákupních a sportovních center, dětských vývojových středisek, vzdělávacích institucí, zdravotních středisek. A samozřejmě, dnes, Shchukino okres je jedním z rozvojových oblastí města Moskvy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB