Prodat Jiné (Obyvání), Moscow, Moskovskaya oblast, Rusko, Presnenskaja naberezhnaja 6/2

Prodat - Cod. 27380

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 61 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 40

To nabízí k prodeji byt v Imperia Tower mrakodrap, který je součástí multifunkčního komplexu Moskva-City (centrum pro mezinárodní záležitosti Moskvy) se nachází v jedné z nejvíce "slavná a organizovaných ústřední obchodních čtvrtí Moskvy. Vzdálenost od Kremlu - 4 km.
V bytě je k drsné a designu svobody. Použijte domácnost / kancelář.
Objekt má vlastní bezpečnostní službu. Přístup do areálu apartmánů je povolen prostřednictvím skupiny výtahů, a přístup na jiné budovy Centra pro mezinárodní záležitosti Moskvy je povoleno podzemními chodbami.
Imperia Tower komplexní a "se skládá ze dvou budov. Hlavní budova 60 pater, včetně obchodního centra, která splňuje mezinárodní normy třídy A, salónky a business class, stejně jako společné prostory, které obsahují velké podzemní parkoviště, zábavní komplex s vodním parkem, wellness a fitness centrum, kavárna "a restaurací. Kromě komerčních prostorách hlavní budovy, budova méně a "za předpokladu, nákupním centrem a plochy využívané pro infrastrukturu: zdravotní středisko, obchodních a kancelářských prostor a dalších 815 parkovacích míst.
Komplex 'se nachází na břehu řeky Moskvy na křižovatce největších automobilových směrnic (ТТК, Shmitovskiy pr., Presnenskaya a Savvinskaya nab., Nový Arbat, Kutuzovský PR.) A "podáván třemi stanic metra Moskva ("Delovoy Zentr», «Výstavočnaja", "Mezhdunarodnaya"), včetně rozbočovač pro překládky.
Komplex má vlastní přistávací dok na řeku Moskvu.
V roce 2016 komplex bude "spojen s nádražní ulici v Moskvě," město ", který se bude připojovat" Moscow'City když letiště Šeremetěvo a Vnukovo s moderní a pohodlné Aeroexpress.
Prodej a "dal majitel bytu bez prostředníků. Dodatečné náklady spojené s nákupem postupy a vlastnická práva "nic víc" než 5% z ceny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB